Partizanov povratnik posle "četvorke" u Novom Sadu: Kiša je lila, a Pantić kaže neće se zaustaviti

18.07.2021

15:28

0

Slede mečevi sa Dunajskom Stredom i Vojvodinom

Partizanov povratnik posle "četvorke" u Novom Sadu: Kiša je lila, a Pantić kaže neće se zaustaviti
Copyright Danilo Pantić, MN Press

Fudbaleri Partizana sezonu u Superligi su otvorili na najbolji mogući način, pobedom. Ekipa Aleksandra Stanojevića kao gost bila je veoma ubedljiva protiv Proletera.

Rezultat je bio 4:0, a veliki doprinos je dao Danilo Pantić. Povratnik u Humsku je bio asistent dvostrukom strelcu Gomešu, a izborio se i za slobodan udarac iz kog je pogodak postigao Miloš Jojić.

– Najbitnije je da smo dobro ušli u utakmicu, od prvog minuta smo išli na pobedu. Igrali smo dobar fudbal i to nas je nagradilo golovima. Dali smo gol na vreme i posle je sve bilo lakše. U drugom poluvremenu je teren bio baš težak za igru – rekao je Pantić za klupski sajt crno-belih.

– U svakom mandatu dajem svoj maksimum na terenu. Drago mi je da ljudi prepoznaju to što radim za ovo kratko vreme koliko sam ovde. Nadam se da ću nastaviti još bolje, neću se zaustaviti na ovome.

Zbog vremenskih uslova, odnosno kiše koja je lila, meč je bio veoma težak za igru, ali dodatni vetar u leđa, kako i sam kaže, dali su navijači kojima je posle dugog perioda ponovo dozvoljeno prisustvo na stadionima.

– Mnogo nam znači što smo imali podršku od samog izlaska na teren, na zagrevanje. Navijači su bili bučni tokom cele utakmice i to je veliki vetar u leđa.

pročitajte još:

Osvrnuo se i na predstojeći meč koji se igra već u četvrtak, 22. jula, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija sa Dunajskom Stredom.

– Nema mnogo vremena za radovanje, već za pet dana imamo utakmicu koja je mnogo bitna. Znamo da nam je prioritet Evropa, uz pobede u prvenstvu. Spremamo se za četvrtak i nadamo se pozitivnom rezultatu – zaključio je Pantić.

Narednog vikenda, u Superligi Srbije igraće protiv Vojvodine.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike