Šta danas gledamo na Euru? Dva apsolutna favorita protiv dva potpuna autsajdera!

30.06.2024

06:37

0

Autor: P.K.

Ovo su današnje utakmice i gde ih možete gledati

Šta danas gledamo na Euru? Dva apsolutna favorita protiv dva potpuna autsajdera!
Ilustracija - Copyright Pixabay/24sedam

Dobili smo prve četvrtfinaliste Evropskog prvenstva 2024. Švajcarska je skinula krunu Italiji, dok je domaćin Nemačka nešto teže nego što se očekivalo pobedila Dansku.

Sada je vreme i za druga dva meča osmine finala. U oba su ogromna iznenađenja i sve sem pobede favorita bi bila apsolutna senzacija.

Od 18 sati Engleska igra protiv Slovačke. "Albion" je pre Eura važio za jednog od glavnih favorita, ali nije mnogo pokazao. Tri utakmice, samo jedna pobeda, ona nad Srbijom, a i tu se mora priznati da su imali sreće.

Slovaci su, sa druge strane, pravo osveženje i iznenađenje. Pobedili su Belgiju na startu, a onda su zabeležili poraz, pa remi i našli se među najboljih 16. ipak, koliko god bili simpatični, ovde su apsolutni autsajderi, mada – svašta smo viđali na ovom Euru.

Od 21 sat sastaju se Španija i Gruzija. "Furija" je možda pokazala i najviše do sada, ostvarila je sve tri pobede i ne samo to, nego je igrala sjajno i svojim nastupom oduševila sve.

Sa druge strane, Gruzijci su uz Sloveniju najveći hit šampionata. Posle poraza od Turske i remija sa Češkom, senzacionalno su pobedili Portugal i prvi put se našli među najboljih 16. Gruzija je još veći autsajder od Slovačke, ali kad je onako pobeđen tim sa Kristijanom Ronaldom…

Snove im niko ne može oduzeti.

Oba meča prenosi TV Arena sport na svom Premium 1 kanalu, uz bogat studijski program.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike