Ovako je Piksi izgubio svlačionicu na Euru: Nije mogao da podnese da je zamena, pa je počeo da divlja

28.06.2024

11:54

0

Autor: P.K.

Selektor nije imao nikakav autoritet, igrač se poneo potpuno neprofesionalno

Ovako je Piksi izgubio svlačionicu na Euru: Nije mogao da podnese da je zamena, pa je počeo da divlja
Stojković i Milinković-Savić - Copyright MN Press

Neslavno je Srbija završila učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a onda su počeli da isplivavaju razni detalji nezadovoljstva, a onda i potpunog rasula u reprezentaciji.

Prema najnovijim informacijama, raspad je počeo već posle prvog meča na Euru! Odnos na relaciji selektor - igrači se potpuno raspao i svako je radio šta je hteo.

Prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, atmosfera je potpuno narušena posle meča s Englezima. Tada su fudbaleri glasno počeli da iskazuju nezadovoljstvo, a selektor Dragan Stojković Piksi da pada u njihovim očima.

Selektor praktično nije imao nikakav autoritet, što pokazuje i informacija da je Vanja Milinković-Savić odlučio da reaguje pošto nije počeo meč protiv Engleske. Umesto da podrži kolege i stavi se u službu Srbije, on je počeo da negoduje i zadao je prvi žestok udarac na atmosferu među "orlovima".

Ubrzo je nezadovoljstvo raslo, Stojković nije mogao da se izbori sa tim, a Vanja Milinković-Savić je čak i na treninzima pokazivao šta misli i kako se oseća, bez obzira što je njegov kolega Predrag Rajković bio među najboljim igračima Srbije.

Na kraju, vrhunac njegovih ispada bio je odlazak u kafanu gde se potukao sa jednim navijačem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike