Dok se čekaju Superliga i Ajaks, Vojvodina se preselila iz Novog Sada: Novo mesto za pripreme, zakazane i četiri provere

24.06.2024

06:48

0

Autor: D. N.

Nije moglo teže da bude u žrebu za ekipu Božidara Bandovića

Dok se čekaju Superliga i Ajaks, Vojvodina se preselila iz Novog Sada: Novo mesto za pripreme, zakazane i četiri provere
Copyright Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Vojvodine putuju na Zlatibor. Ekipa Božidara Bandovića će naredne dve nedelje provesti na srpskoj planini, kako bi se pripremila za sezonu pred nama. U kojoj je između ostalog očekuje i dvomeč kvalifikacija za Ligu Evrope, sa Ajaksom.

- Izabranici Božidara Bandovića na Zlatiboru će odigrati i četiri kontrolne utakmice, po dve 29. juna i 6. jula. Vojvodina će najpre naredne subote u prepodnevnim satima odigrati prvi kontrolni meč, rival je Noa iz Jermenije, a u popodnevnim protivnik je crnogorski Dečić.

Nakon toga, 6. jula slede još dve kontrolne utakmice, prepodne rival je Bokelj iz Kotora, a u popodnevnim satima Mladost iz Lučana.

Tačni termini odigravanja utakmica biće saopšteni u narednim danima - navedeno je na sajtu Vojvodine koja je prethodni deo priprema odradila u Novom Sadu, u SC "Vujadin Boškov".

U prvom kolu Superlige, Voša će igrati protiv debitanta u eliti, Tekstilca iz Odžaka.

Podsetimo, poslednje pojačanje u ovom prelaznom roku je Marko Poletanović. Pre toga su potpisali Mihai Butean i Marko Veličković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike