Udariće Voša na Ajaks, Bandović vidi dobre stvari posle žreba: Imamo vremena za analizu i pripremu, čast je igrati sa takvim timom!

20.06.2024

00:44

0

Trener Vojvodine zna da je ekipa iz Amsterdama favorit na papiru

Udariće Voša na Ajaks, Bandović vidi dobre stvari posle žreba: Imamo vremena za analizu i pripremu, čast je igrati sa takvim timom!
Copyright MN Press

Kuglice su rekle svoje, fudbaleri Vojvodine igraće 25. jula u Amsterdamu, a sedam dana kasnije u Novom Sadu protiv slavnog Ajaksa.

Drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope donosi veliki izazov pred naš tim, a trener Božidar Bandović mirno gleda na prvog rivala.

- Ajaks je evropski velikan. Sigurno da su na papiru favoriti, ali za nas je pozitivno što imamo priliku da se odmerimo sa jednom takvom ekipom. Čast je što smo došli u poziciju da igramo sa jednim Ajaksom i sigurno da ćemo se pripremiti najbolje što možemo - izjavio je Bandović posle žreba i dodao:

- Iako je iza njih jedna slabija sezona, sada imaju novog trenera, počinju ispočetka i definitivno će biti jači. Ajaks je Ajaks, bez obzira na jednu lošiju godinu, imaju nove pripreme sa novim trenerom i verovatno i pojačanjima, ali imamo vremena da ih analiziramo i da se pripremimo na najbolji mogući način - rekao je Bandović, preneo je zvanični sajt kluba.

Trener Vojvodine je poručio da dosadašnje pripreme teku po planu.

- Pripreme protiču kako treba, ušli smo u drugu nedelju, pripremamo igrače za treću kada podižemo ritam. Takođe, radimo i na principima i stilu igre koji smo gajili i do sada, sa ciljem da ga još unapredimo i budemo bolji. Nemamo nikakvih problema, momci rade odlično. Imamo jak intenzitet i iz nedelje kako bismo u novoj sezoni bili maksimalno spremni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike