Zvezdin klinac hvali sve oko sebe: Na vrhunskom je nivou (FOTO)

24.06.2024

00:44

0

Autor: D. N.

Još nema 20 godina, ali ponekad podeli i neki savet

Zvezdin klinac hvali sve oko sebe: Na vrhunskom je nivou (FOTO)
Copyright FK Crvena zvezda

Ognjen Mimović je u sezoni za nama skrenuo pažnju na sebe, a mladi fudbaler ima novu priliku da se nametne šefu stručnog štaba Crvene zvezde, Vladanu Milojeviću. Momak koji će u avgustu napuniti 20 godina, deo je ekipe koja se priprema na Zlatiboru.

- Značilo mi je iskustvo iz prethodnih šest meseci. Sviđa mi se kakvo smo proleće odigrali, kao i rad pod komandom trenera Milojevića. Treninzi i pristup, zaista je sve na vrhunskom nivou - počeo je mladi bek, uz osvrt na pripremni period koji je u toku.

FK Crvena zvezda
 

- Veoma je naporno, ali imamo sve uslove da se odmorimo i oporavimo. Za sada sve funkcioniše sjajno. Treninzi su kombinovani, tako da bude i tog suvog trčanja koje ne volimo, ali i dosta igara sa loptom koje su zanimljive.

Imali smo program koji smo trebali svi da ispoštujemo na pauzi, i koliko vidim, svi jesmo, tako da smo već spremni došli na pripreme. Lično sam trenirao i na pauzi, tako da nema problema, ali verujem da ćemo sve svi odlično spremiti za novu sezonu.

Iako tek u avgustu puni 20 godina, na pripremama je i mnogo mlađih igrača od njega.

- Smatram sebe mladim igračem, ali da, imam šestomesečno iskustvo u prvom timu Zvezde i trudim se da omladincima i kadetima koji su sad priključeni budem na usluzi. Naravno, dajem i savete ako procenim da treba.

Kada je reč o narednoj sezoni, veruje da će biti još uspešnija.

- Daćemo sve od sebe da napravimo dobre rezultate u Evropi. Naravno i da osvojimo duplu krunu.

Za kraj, govorio je o slobodnom vremenu.

- Nemamo ga baš mnogo, tako da apelujem na trenere da nas popuste malo. Šalim se naravno, uspevamo sve da postignemo, pa i da dobro odmorimo - zaključio je Mimović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike