Izjava selektora Danske krajnje čudna: A, vezano za meč sa Srbijom!

22.06.2024

11:17

0

Šta želi strateg Vikinga protiv Orlova

Izjava selektora Danske krajnje čudna: A, vezano za meč sa Srbijom!
Copyright Profimedia

Fudbalere Srbije očekuje odlučujuća utakmica protiv Danske u trećem kolu Grupa C na EURO za plasman u narednu fazu prvnestva.

O tom duelu je pričao i selektor Vikinga Kasper Hjulmand, koji je iznenadio izjavom da bi više voleo da bude treći nego drugi, jer bi tada izbegao Nemačku, jednog od glavnih favorita za osvajanje prvenstva,

- Ako bih morao da biram, u ovom momentu bolje je biti treći. Osim što bismo izbegli Nemce, dobili bismo i više vremena za odmor. Voleo bih da se odmerimo sa NEmcima u Dortmundu, ali ni treće mesto nije toliko lud scenario. Svakako nas čeka težak rival, ali bismo mogli bolje da se pripremimo i odmorimo. Naravno da bismo voleli da pobedimo Srbiju, ali ni treće mesto ne bi bilo smak sveta, jer bismo ostvarili prvi cilj, a to je da prođemo u osminu finala - poručio je  selektor Danske.

On se osvrnuo i na situaciju u grupi, a dotakao se i meča sa Srbijom.

- Remi bi nam verovatno bio dovoljan, ali moramo da izađemo da dobijemo meč. Verujemo da će Englezi pobediti Sloveniju, te da će nam tri boda biti dovoljna. Nije nemoguće ni da sa tri boda i gol razlikom u nekom scenariju odemo i kao treći - zaključio je Kasper Hjulmand.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike