Besramni Albanac vređao Srbe i Makedonce, sada priča o Albaniji bez granica umesto da se izvini!

21.06.2024

09:42

0

Autor: G. F.

Mirlind Daku još jednom pokazao koliko je zastranio u svojoj mržnji

Besramni Albanac vređao Srbe i Makedonce, sada priča o Albaniji bez granica umesto da se izvini!
Mirlind Daku - Copyright Profimedia

Evropska fudbalska federacija (UEFA) pokrenula je istragu zbog ponašanja navijača tokom meča Albanije i Hrvatske i masovnih poziva na "ubijanje Srba".

Iako to normalan čovek ne može da shvati, može se konstatovati da takve scene nisu ništa novo, ali ono što je uradio albanski reprezentativac Mirlind Daku je posebna priča.

Rođeni Gnjilanac je nakon meča zajedno sa navijačima pogrdno skandirao na račun Srbije i Makedonije, pa je UEFA najavila kaznu za njega, a veoma lko bi mogao da ostane i bez ugovora u klubu u kom trenutno igra.

Sad, da li mu je neko rekao da bi bilo prigodno i normalno da uputi izvinjenje zbog svog ponašanja, ne znamo, ali je posle njegove objave na društvenim mrežama jasno je da bi bolje bilo da se nije oglašavao.

- Zdravo svima, prvo zahvalnost onima koji nas podržavaju i u dobrim i u lošim momentima na Euru. Kao i kod svakog fudbalera u tim momentima emocije su na drugom niovu, to mogu da razumeju samo oni koji su na terenu. Teško je opisati osećaj igranja za ovaj nacionalni tim, za ove divne navijače koji nam pružaju bezgraničnu ljubav, baš ako što je naš moto "volimo Albaniju bez granica" - napisao je Daku i pokazao kako mu ne smeta skandalozno navijanje njegovih navijača, a u nastavku pokušao da uputi izvinjenje za svoja dela:

 

 

- Ako sam nekog uvredio posle meča sa Hrvatskom, sve je to efekat utakmice. Nastaviću da radim sa celom grupom na našim snovima. Opraštati je muški i ja osećam moralnu i profesionalnu obavezu da to uradim za sve koji su povređeni.

Verovatno nesrećni Daku pored svega ni engleskim ne vlada baš najbolje, pa je hteo da kaže da je osetio moralnu obavezu da se izvini, a ne da oprosti, ali dobro, to ćemo mu oprostiti. O ostalom neka odluče u UEFA, a prema onom što pišu obični ljudi po društvenim mrežama ovakvo izvinjenje neće biti prihvaćeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike