U gol može, ali nemoj u korner! Novopečeni tata otkrio kakva atmosfera vlada u taboru Srbije (VIDEO)

19.06.2024

10:12

0

Autor: A. S.

A među golmanima je tek zabavno

U gol može, ali nemoj u korner! Novopečeni tata otkrio kakva atmosfera vlada u taboru Srbije (VIDEO)
Đorđe Petrović - Copyright Printsvreen/YouTube/Fudbalski savez Srbije

Uprkos porazu u prvom kolu, u taboru reprezentacije Srbije, vlada sjajna atmosfera. To je juče na konferenciji za medije potvrdio Nikola Milenković, a i priča Đorđa Petrovića nam govori dosta o tome.

Čuvar mreže Čelsija je juče postao otac, pa je dobio slobodne dane, kako bi se vratio u Beograd i video se sa suprugom i ćerkom, a pre puta je govorio za zvanični kanal Fudbalskog saveza Srbije. 

- Voleo bih da sam sad tamo sa njima, ali Mister mi je izašao u susret i posle Slovenije dobiću dan-dva da ih vidim. Mislim da će tada supruga i beba moći da izađu iz porodilišta i to je velika stvar, pokazao je kakav je džentlmen i gospodin - rekao je Petrović i dotakao se utakmice sa Englezima i sjajne partije Predraga Rajkovića na golu:

- Stvarno, ona odbrana protiv Engleske je možda i najbolja odbrana Evropskog prvenstva. Šut je bio glavom, sa četiri-pet metara, uvek je to teško braniti, pogotovo kada ti lopta dolazi iznad glave, moraš veoma brzo da podigneš ruke. Stvarno je odlično odreagovao i imamo internu šalu na treningu da nije napravio korner - nasmejao se Petrović, pa objasnio:

- Uvek ide ono - 'Samo nemoj u korner! U gol može, ali nemoj u korner'. Kada je protiv Švedske odbranio Isaku, Vanja i ja smo skočili i rekli 'Vidi ga, opet je napravio korner'. Šalim se, naravno, odlično je branio. Sa druge strane, Pikford je imao veoma dobru odbranu posle Ducijevog šuta. Baš smo Vanja i ja komentarisali da je Rajko dobro komunicirao sa igračima čitavu utakmicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike