Sjajna atmosfera u taboru Orlova, ovo budi nadu! Piksi u ozbiljnim pričama sa Mitrovićem i Tadićem, Petrović "nastradao"! (VIDEO)

18.06.2024

19:08

0

Autor: G. F.

Poraz od Engleza nije poremetio kolektivni duh naših fudbalera na EP u Nemačkoj

Sjajna atmosfera u taboru Orlova, ovo budi nadu! Piksi u ozbiljnim pričama sa Mitrovićem i Tadićem, Petrović "nastradao"! (VIDEO)
Špalir za Petrovića - Copyright Printscreen/Twitter/FSS

Iako nikome nije lako kada izgubi utakmicu na otvaranju nekog takmičenja, poraz Srbije od Engleske, ako se realno sagledaju stvari, nije toliko strašan.

Ako je suditi po snimcima iz Nemačke, naši fudbaleri zadržali su odličnu atmosferu i kolektivni duh. Na treningu pred odlazak za Minhen viđeni su ozbiljni razgovori selektora Dragana Stojkovića sa dvojicom kapitena Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Tadićem.

 

 

A onda i iznenađenje za golmana Đorđa Petrovića koji je dobio ćerkicu Doroteu. Napravili su mu saigrači špalir kroz koji je morao da protrči, dobro su ga izlupali u tom trku, a onda mu po lepom, starom običaju, iscepali majicu.

Dileme nema, atmosfera među Orlovima je na veoma visokom nivou i to može samo da raduje navijače pred dva odlučujuća meča na Evropskom prvenstvu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike