Borjan više neće na gol Zvezde! Mezimac Delija ima ponudu, ali pre nje mora da donese jednu od najtežih odluka za svakog profesionalca!

17.06.2024 | 21:56

Autor: A. Š.

Zvezdan Terzić govorio je o statusu Milana Borjana na stadionu Rajko Mitić, kao i o potencijalnom povratku Nemanje Radonjića

Copyright MN Press

Nije bilo malo onih koji su prošlog leta bili šokirani kada je tadašnji novi trener Zvezde Barak Bahar doneo odluku da precrta kapitena Milana Borjana i na njegovo mesto dovede zemljaka Omrija Glazera.

Na kraju, to se ispostavilo kao jedna od najboljih odluka izraelskog stratega za vreme njegovog boravka na stadionu „Rajko Mitić“, a tome u prilog govori i činjenica da se iskusni čuvar mreže neće vraćati u Zvezdinu svlačionicu kao profesionalni fudbaler.

- Razgovarali smo pre nekoliko dana s njim i ponudili mu određene opcije. Milan ima ugovor na dve godine još i mi smo u obavezi da ga plaćamo. Ponudili smo mu prelazak sa igračke karijere na jednu drugu funkciju – rekao je generalni direktor srpskog prvaka Zvezdan Terzić, dodavši da bi on lično voleo da Borjan ostane na tom mestu u klubu

- Omri Glazer se nametnuo kao rešenje i Borjan nema potrebe da konkuriše za prvi tim. Borjan je svakako do 30. juna vezan ugovorom sa Slovanom, tako da ima još dve nedelje da se vidi šta i kako - naglasio je Terzić.

On je odgovorio na pitanje da li će Nemanja Radonjić da pojača Crvenu zvezdu.

- Radonjić je interesantan igrač, na toj poziciji imamo Pitera Olajinku. Rekao sam da Radonjić ima uvek otvorena vrata u Zvezdi, ali još se pita Majorka. Njemu je prioritet da ostane u Španiji, ali videćemo - dodao je Terzić.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam