Oni su prioritet! Aleksandar Stanojević otkrio koja pojačanja stižu u Partizan! (FOTO/VIDEO)

17.06.2024

10:41

0

Biće zanimljivo u taboru crno-belih

Oni su prioritet! Aleksandar Stanojević otkrio koja pojačanja stižu u Partizan! (FOTO/VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za sezonu pred nama, u kojoj će pokušati da poprave utisak iz prošle sezone. Trener Parnog valjka Aleksandar Stanojević je danas u Zemunelu prozvao 36 igrača koji će putovati u Sloveniju.

- Došao sam u poznatu sredinu, ali sa željom da sve nadogradimo. Oko 80 odsto igrača se promenilo, a prošlo je samo dve godine, što govori za sebe. Plan je da od 21. juna nastavimo sa radom u Sloveniji, a sa nama su trenutno i mladi igrači iz škole koje želim da vidim. Razgovarao sam sa rukovodstvom oko pojačanja, sa nekim igračima su u toku završni pregovori i očekujem da budu dogovoreni transferi narednih dana

Ima dosta mladih igrača, želim da ih vidim na delu. U razgovoru sam sa ljudima iz kluba vezano za pojačanja. U odmaklim smo pregovorima sa nekim igračima. U narednim danima očekujem dolazak novih fudbalera - rekao je Stanojević.

Precizirao je novi-stari trener na kojim pozicijama se crno-beli moraju pojačati.

- Prioritet je štoper, a zatim i vezista na poziciji osmice, ofanzivni vezni da budem precizan. U manjku smo sa levim bekovima, tako da su to prioriteti, Sve zavisi i od odlazaka, to će diktirati prelazni rok.

O transfer politici, pričao je i generalni direktor Miloš Vazura.

- Prelazni rok je živa stvar. Razgovarali smo sa Saldanjom i dogovorili da bude fokusiran na tim do kraja kvalifikacija. Imamo interesovanje za njega, ali i za druge igrače. Ipak, prelazni rok nije praktično ni počeo i ima vremena.

Očekujem da će se oko odlazaka i dolazaka znati više za oko 15 dana. Ne znam koliko ćemo zaraditi od prodaja, nisam vidovit kao kolega iz Zvezde koji najavljuje koliko će profitirati. Kada prodamo igrača obelodanićemo. Svakako, biće prodaja i to bolje nego što smo planirali - dodao je Vazura i naglasio da je ponovni dolazak Stanojevića najveći dobitak.

- Stanojević je najveće pojačanje iz moje perspektive, ali ćemo dovoditi i igrače. Bilo je istovremeno i mnogo teško i mnogo lako dovesti Stanojevica. Veliki je partizanovac i sa te strane je bilo lako, ali je situacija oko kluba je komplikovana. Ipak, presudilo je što je veliki navijač Partizana. Kada su igrači u pitanju, prošle sezone smo angažovali 15-16 fudbalera i okosnica će biti zadržana, međutim sigurno će doći još četiri ili pet fudbalera.

MN Press
 

Đorđe Jovanović je već tu, a očekujemo bar još četiri igrača. Trener želi da ima formiran tim što pre, ali klubovi u ovom periodu godine odugovlače i traže više novca. Imamo igrače sa kojima pregovaramo već duže vreme i očekujem da neki transferi budu realizovani već u narednim danima - zaključio je funkcioner Partizana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike