Srbija je velika pretnja, znamo se dobro: Kejn ne razmišlja o porazu, hoće titulu!

16.06.2024

07:47

0

Autor: A. S.

Englezi u problemima, ali su prvi favoriti

Srbija je velika pretnja, znamo se dobro: Kejn ne razmišlja o porazu, hoće titulu!
Hari Kejn - Copyright Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Večeras od 21 sat, Srbija i Engleska će igrati premijerni meč na Evropskom prvenstvu. Veliko nestrpljenje vlada u našem narodu, a kako i ne bi kada se na plasman orlova čekalo od 2000. godine.

Spremni su fudbaleri Dragana Stojkovića Piksija za izazov koji sledi, a spremni su i rivali koji su imali brojnih problema uoči starta šampionata. Ipak, to ne treba da nas zavara, svesni su svi u timu, a ne trebaju nas uljuljkati ni reči kapitena Engleske Harija Kejna.

Iskusni napadač je na konferenciji za medije nahvalio Srbiju i istakao da će biti velika pretnja po njegovu ekipu.

- Kao što sam rekao ranije, mislim da imaju puno kvaliteta, odličan tim, daju dobre golove i predstavljaju veliku pretnju. Očekujemo da izađu agresivno, da se brane dobro i zahtevnu utakmicu. Biće to izazovna utakmica, usredsredićemo se na sebe, ali svakako su velika pretnja - istakao je Kejn i istakao da o porazu ne razmišlja:

Zna od koga preti opasnost

- Mitrović je jako dobar igrač, daje golove. Igra fenomenalno za reprezentaciju. Tadić je sjajan, taktičan, dobro kontroliše loptu. Jako se dobro poznajemo i znamo da nam od njih preti opasnost - rekao je Kejn.

- Ne, ne mislim da je dobro razmišljati o tome. Na fudbalskoj utakmici se može svašta dogoditi, pripremate se i želite da imate fantastičnu utakmicu. Nadam se da ćemo se sutra tako i odigrati.

Nije Kejn krio koliko želi titulu sa Englezima, koji šampionat otvaraju kao glavni favoriti.

- Značilo bi mi mnogo. Volim da igram za svoju zemlju i za svoj narod. To bi bio vrhunac karijere svakog od nas. Za mene lično trofeji mnogo znače, ali ih nikada nisam osvojio. Zbog toga sam još odlučniji i hrabriji da pokušam da ih osvojim. Nadam se da ću u tome i uspeti - rekao je Kejn.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike