Lacio ima novog trenera, ali navijači ipak najavljuju proteste! Njima ne smeta novi strateg, već neko drugi

11.06.2024

18:32

0

Autor: D. N.

Pripreme za novu sezonu još nisu ni počele, a problema već ima u najavi

Lacio ima novog trenera, ali navijači ipak najavljuju proteste! Njima ne smeta novi strateg, već neko drugi
Copyright Profimedia

Lacio je predstavio novog šefa stručnog štaba, 60-godišnjeg Marka Baronija. Ozvaničenje saradnje sa trenerom koji je prethodni angažman imao u Veroni potvrđeno je i na klupskom sajtu Rimljana.

Kako se navodi reč je o višegodišnjem ugovoru, bez preciziranja o kojem je periodu reč. Ali mediji u Italiji otkrivaju da je na dve godine uz opciju produženja na još jednu.

Tako je predsednik Klaudio Lotito našao rešenje posle odlaska Igora Tudora koji je pre nekoliko meseci nasledio Mauricija Sarija. Ali promena trenera u Laciju neće doneti mira, pošto navijači najavljuju protest ovog vikenda. Navodno su protiv imenovanja novog trenera, ali je prava "meta" Lotito. Navijači i prvi čovek Lacija se ne slažu u tome koja je zadovoljavajuća pozicija na tabeli. 

Sezonu za nama su završili na sedmom mestu u Seriji A.

Baroni dolazi posle uspešno obavljenog posla u Veroni pošto je tim opstao u elitnom rangu, kao 13-plasirani. Verona je inače imala samo tri boda više od Frozinonea koji je ispao u Seriju B.

Do sada je radio i u Peskari, Novari, Beneventu, Frozinoneu, Kremonezeu, Ređini i Lećeu. Tako da će ovo biti najzvučnije ime do sada u CV-u.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike