Lacio ima novog trenera – njega je malo ko očekivao na klupi Rimljana!

19.03.2024

00:44

0

Autor: A. Š.

Svi uticajni italijanski insajderi tvrde da je posao gotov i da hrvatski strateg preuzima ekipu posle meča sa Frozinoneom

Lacio ima novog trenera – njega je malo ko očekivao na klupi Rimljana!
Igor Tudor - Copyright Profimedia

Lacio ima novog trenera. Svi uticajni italijanski insajderi objavili su da će Mauricija Sarija na klupi rimskog kluba zameniti Igor Tudor.

Donekle i iznenađujuće rešenje, s obzirom da se ima hrvatskog stratega, posle ostavke iskusnog italijanskog stručnjaka, nije isticalo u javnosti kao potencijalno rešenje za upražnjenu klupu „nebeskoplavih“.

Kako navode novinari „na čizmi“, Tudor je sa svojim zastupnikom u nedelju uveče dogovorio sve detalje saradnje sa čelnicima Lacija, na čijoj klupi bi trebalo da sedi godinu i po dana s opcijom da se ugovor produži na još jednu sezonu.

Zanimljivo, Tudor je pre nekoliko meseci bio nadomak Serije A. Napoli je prihvatio sve uslove nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, ali do konačnog dogovora nije došlo jer Tudor nije želeo da stavi paraf na ugovor samo do kraja sezone.

Ipak, Kalčo mu nije nepoznata sredina. Pošto je tokom igračke karijere devet godina nosio dres Juventusa, po završetku karijere trenirao je Udineze i Veronu, a sa klupe je još predvodio splitski Hajduk, PAOK, Galatasaraj i Olimpik Marselj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike