Specijalna ponuda ARENA CLOUD-a za Euro 2024: Besplatni Highlighti sa svake utakmice u silver paketu

12.06.2024

20:17

0

Ograničena ponuda dostupna od 14. juna do 14. jula - ne propusti priliku da doživiš svaki bitan trenutak Euro 2024.

Specijalna ponuda ARENA CLOUD-a za Euro 2024: Besplatni Highlighti sa svake utakmice u silver paketu
Arena Cloud Silver - Copyright Promo

Posle duge 24 godine čekanja, Srbija se konačno vraća na EURO! "Orlovi" takmičenje na Evropskom prvenstvu 2024. počinju u nedelju protiv Engleske.

Ovaj prestižni turnir održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine, a okupiće najbolje reprezentacije kontinenta u borbi za titulu šampiona Evrope.

Evropsko prvenstvo u fudbalu je događaj koji privlači milione gledalaca širom sveta, a ove godine obećava uzbudljive utakmice, nezaboravne momente i vrhunsku zabavu za sve ljubitelje fudbala. Pridružite se milionskoj publici i pratite svaki korak našeg tima na njihovom putu ka slavi, uz ekskluzivne prenose i detaljnu analizu svih dešavanja na terenu na TV Arena sport.

Euro 2024 obećava mesec dana vrhunske fudbalske zabave za početak sa tri utakmice dnevno. U ovom period ARENA CLOUD, kao vodeća platforma za streaming sportskih događaja, sa zadovoljstvom najavljuje specijalnu promotivnu ponudu za sve ljubitelje fudbala.

Za sve nove korisnike, ARENA CLOUD nudi ekskluzivnu priliku da uživaju u besplatnim highlightima svih utakmica Euro 2024 kao deo Silver paketa. Ova jedinstvena promocija traje samo od 14. juna do 14. jula i pruža fanovima neograničen pristup najuzbudljivijim trenucima turnira, direktno na njihovim uređajima.

Bilo da ste kod kuće, na poslu, ili na odmoru, ARENA CLOUD osigurava da ne propustite nijedan važan trenutak. Uz to, ARENA CLOUD nudi i mogućnost gledanja na različitim uređajima, tako da možete pratiti utakmice kad god i gde god želite.

Kako aktivirati promo paket?

Da biste iskoristili ovu neverovatnu ponudu, posetite ovaj link i aktivirajte  Silver paket već danas. Ne propustite ovu ograničenu promociju koja vam omogućava da pratite i slavite svaki trenutak Euro 2024 bez ikakvih prepreka.

ARENA CLOUD je globalni lider u oblasti streaminga sportskih događaja, koja nudi bezbroj mogućnosti za gledanje najpopularnijih sportskih liga i događaja širom sveta. Sa fokusom na inovacije i kvalitet, ARENA CLOUD kontinuirano radi na poboljšanju iskustva svojih korisnika, čineći svaki sportski događaj dostupnijim i uzbudljivijim nego ikada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike