Englezi u problemu, defanzivna linija oslabljena za meč sa Srbijom!

09.06.2024

12:01

0

Autor: A. S.

Šampionat nije počeo, a prvi favorit u teškoj situaciji

Englezi u problemu, defanzivna linija oslabljena za meč sa Srbijom!
Tripije i Šo - Copyright Tanjug/AP Photo/Scott Heppell

Do početka Evropsko prvenstva u fudbalu ostalo je još pet dana, a Srbija će prvi meč igrati u nedelju, 16. juna, protiv selekcije Engleske.

Englezi pred taj susret imaju brojnih problema i veliko nezadovoljstvo nacije zbog sastava, a na sve to se dodala i povreda fudbalera Mančester junajteda Luka Šoa.

Šo je izjavio da nije siguran da li će zaigrati za reprezentaciju Engleske na meču protiv Srbije, prenose agencije.

Nedavno je selektor Engleske Geret Sautgejt izjavio da se "kocka" sa fudbalerom Mančester junajteda, koji je poslednji meč odigrao u februaru, kada je obnovio povredu mišića leve noge, ali se našao na konačnom spisku putnika.

- Vratio sam se prebrzo i zaradio sam još jednu povredu. Trudio sam se da učinim sve što mogu da budem spreman za Junajted - rekao je Šo za britanske medije i potom se osvrnuo šampionatu Evrope koji Englezi otvaraju utakmicom sa Srbijom:

- Ne zavisi od mene da li ću igrati na toj utakmici. Idemo dan po dan, videćemo kako će mi biti na treninzima. Voleo bih da odigram prvi meč na EP, ali ne želim da žurim prebrzo, jer realno imam samo jednu šansu. Ako nešto osetim, onda je to to. Ne želim da se to dogodi - rekao je Šo.

Engleska je pre dva dana u Londonu poražena od selekcije Islanda, što su igrači shvatili kao opomenu pred početak šampionata.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike