Nikolić i zvanično predstavljen! Sviđa mi se jaka veza navijača CSKA i Partizana (FOTO)

06.06.2024

13:36

0

Autor: D. N.

Posle epizode na Bliskom istoku vraća se u Rusiju

Nikolić i zvanično predstavljen! Sviđa mi se jaka veza navijača CSKA i Partizana (FOTO)
Marko Nikolić - Copyright MN Press

Marko Nikolić je i zvanično predstavljen kao novi šef stručnog štaba moskovskog CSKA. Kako je potvrđeno na sajtu "armejaca" ugovor je potpisan do kraja sezone 2025/26, dakle do leta 2026.

Takođe je potvrđeno da će nekadašnji trener Partizana na novom poslu biti od 20. juna. Takođe je navedeno gde je sve radio i na kraju su mu poželeli i dobrodošlicu.

- Srećan sam što sam se vratio u Rusiju. Znao sam i verovao da će se to jednog dana dogoditi. Nastavio sam da pratim rusko prvenstvo i posle odlaska, a upoznat sam i sa igračima i sa celim šampionatom.

CSKA je veliki klub sa velikom istorijom i ozbiljnim ambicijama. Čast mi je da treniram takav tim sa toliko navijača. Neću da krijem da sam o angažmanu u CSKS razmišljao i ranije, ali sve ima svoje vreme. Sada sam srećan i želim da svoje raspoloženje brzo prenesem na ceo tim.

Sviđa mi se i jaka veza navijača CSKA i Partizana, mog kluba. To su bratski klubovi, prijatelji i za mene je to bio važan faktor kada sam razmatrao predlog CSKA. Zahvalan sam upravi kluba na ukazanom poverenju i radujem se susretu sa ekipom - kazao je Nikolić za sajt novog kluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PFC CSKA Moscow (@pfc_cska)

Boravak u Rusiji za Nikolića nije nepoznanica pošto je već radio u Lokomotivi iz Moskve, sa kojom je osvojio Kup Rusije u sezoni 2020/21 i drugo mesto u prvenstvu.

Prethodni angažman je bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U sezoni za nama, CSKA je bio šesti na tabeli, a sada nas u narednoj očekuju dueli Nikolića i Saše Ilića koji je trener Nižnjeg Novgoroda. Takođe će imati i priliku da vodi svoj novi protiv nekadašnjeg tima, pošto će CSKA i Partizan u julu odmeriti snage na turniru u Rusiji

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike