UEFA na prepad "upala" u hotel srpske reprezentacije: Evo ko je sve bio na doping kontroli

06.06.2024

12:28

0

Autor: D. N.

Još samo dva dana ih deli do poslednjeg testa uoči EURO u Nemačkoj

UEFA na prepad "upala" u hotel srpske reprezentacije: Evo ko je sve bio na doping kontroli
Copyright MN Press

Tročlana delegacija doping kontrole Evropske fudbalske unije (UEFA) posetila je jutros u hotelu u Beču reprezentaciju Srbije, saopštio je FSS.

- Bez najave, što nije neuobičajeno, jer se radi o standardnoj proceduri pred svako veliko takmičenje, odabrali su osmoricu igrača za testiranje: braću Vanju i Sergeja Milinković Savića, Strahinju Pavlovića, Sašu Lukića, Aleksandra Mitrovića, Filipa Mladenovića, Nemanju Gudelja i Nemanju Maksimovića - navode iz FSS.

- Testiranje se sprovodilo u hotelu uz prisustvo doktora reprezentacije Dejana Aleksandrića, nije trajalo duže od dva sata i sve je proteklo u najboljem redu uz maksimalnu kooperativnost reprezentativaca i medicinskog tima A reprezentacije - ističe se u saopštenju FSS.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je pre dva dana u Beču od selekcije Austrije rezultatom 2:1 u prvom pripremnom meču uoči Evropskog prvenstva.

Orlovi će u subotu u Stokholmu od 18 časova odigrati prijateljski meč sa selekcijom Švedske.

Evropsko prvenstvo će biti održano od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Srbija će igrati u grupi C sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike