Da li je na pomolu milionski transfer? Potencijalni Dragovićev naslednik priznao: Razgovarao sam sa Zvezdom!

02.06.2024

12:53

0

Trenutno je fokusiran na EURO

Da li je na pomolu milionski transfer? Potencijalni Dragovićev naslednik priznao: Razgovarao sam sa Zvezdom!
Copyright MN Press

Odličnim partijama u dresu TSC-a Nemanja Stojić (26) je zaradio poziv u reprezentaciju Srbije. Visoki štoper nastupaće na predstojećem Evropskom prvenstvu, a nije tajna da njegove igre već duže vreme prati Crvena zvezda.

Nije tajna da šampion Srbije ima praksu angažovanja najboljih fudbalera iz domaćeg prvenstva, pa zato i ne čudi interesovanje za momka koji ulazi u poslednjih godinu dana ugovora sa timom iz Bačke Topole. 

MN Press
Nemanja Stojić

- Priča se poslednjih dana o meni i Zvezdi. Ne bih lično mnogo komentarisao. Više je to sada na klubovima. I ja sam razgovaro. Sve u svemu ne mogu mnogo da kažem vezano za sebe dok klubovi ne reše situaciju između sebe - rekao je 190 centimetara visoki defanzivac.

Stojić je ove sezone na četiri fronta sakupio 37 nastupa, od čega je 30 utakmica odigrao u Superligi i sa pozicije štopera došao do četiri gola i dva asistencije. U Ligi Evrope je odigrao svaki meč grupne faze.

Crvenoj zvezdi su nakon još jedne šampionske sezone otišli kapiten Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović, pa su od štopera na raspolaganju Vladanu Milojeviću trenutno ostali Spajić, Naser Điga i Miloš Degenek.

Prema nezvaničnim informacijama, TSC za njegovu slobodu traži oko 2.000.000 evra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike