Dragovićeve reči na oproštaju naježiće svakog zvezdaša! Marakana ispratila kapitena u velikom stilu! (FOTO/VIDEO)

25.05.2024

23:28

0

Autor: A. Š.

Iskusni defanzivac posle tri godine odlazi iz voljenog kluba

Dragovićeve reči na oproštaju naježiće svakog zvezdaša! Marakana ispratila kapitena u velikom stilu! (FOTO/VIDEO)
Aleksandar Dragović - Copyright MN Press

Proslavila se u subotu uveče četvrta uzastopna dupla kruna Crvene zvezde, ali deluje da je kod Delija ova šampionska žurka imala posebnu čar. Dao joj ga je odlazeći kapiten kluba iz Ljutice Bogdana Aleksandar Dragović, koji će na leto, posle tri godine provedene u crveno-belom dresu, karijeru nastaviti u matičnom klubu bečkoj Austriji.

- Zahvalio bih se navijačima za ove tri sjajne godine. Nije uvek bilo lako, ali sam stalno govorio da su oni naš 12. igrač. Želim i njima i mojim saigračima iz Zvezde sve najbolje u sledećoj sezoni – rekao je, poslednji put kao fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović.

Ispraćen je iskusni austrijski defanzivac sa Marakane onako kako i dolikuje igraču njegovog renomea. U 59. minutu prilikom izlaska iz igre dobio je stojeće ovacije, a poseban trenutak doživeo je pošto se meč završio.

- Verujem da Zvezda može da uđe u Ligu šampiona. Bila je teška odluka da odem, jer svi znaju koliko volim Zvezdu. Uvek sam sanjao o tome, da zaigram za moju Zvezdu i zahvalan sam na tome što sam imao priliku da ostvarim to. Proveo sam tri lepe godine u klubu i došao je dan da se oprostim, ali samo kao igrač. Kao navijač ću biti zauvek uz Crvenu zvezdu.

Dragović je dolaskom na crveno-belu stranu Topčiderskog brda ispunio dečački san, ali i veliku želju svog dede, a sada će se tradicija nastaviti.

- Sin mi se rodio u Beogradu i jedva čekam da mu pričam o Zvezdi. Pokazivaću mu slike, prepričavati i nema sumnje da će i on voleti Zvezdu svim srcem - poručio je Dragović, koji se vraća u Austriju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike