Humana Zvezda: Klinici u Tiršovoj donirano 100.000 evra (FOTO)

02.06.2024

00:44

0

Autor: D. N.

Već je odlučeno za šta će novac biti upotrebljen

Humana Zvezda: Klinici u Tiršovoj donirano 100.000 evra (FOTO)
Copyright FK Crvena zvezda

Fidbalski klub Crvena zvezda donirao je ček u vrednosti od 100 hiljada evra Dečjoj klinici Tiršova. Novčanu pomoć je u ime kluba iz Ljutice Bogdana predao generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Velika mi je čast što imam priliku da u ime Fudbalskog kluba Crvena zvezda uručim ček u iznosu od 100 hiljada evra Dečjoj klinici u Tiršovoj. Ponosan sam što smo danas ovde, ovim humanim povodom.Tokom prethodne decenije smo se trudili da svake godine, finansijski ali i na drugi način pokažemo da smo uz našu decu koja se suočavaju sa različitim životnim bitkama.

Lepo je videti nasmejana lica dece, naravno da među njima ima i mnogo zvezdaša, a naša misija će uvek biti da ih usrećimo i pomognemo da njihova medicinska nega bude još bolja. Hvala vam što ste nam omogućili da ovom donacijom pomognemo deci Srbije i možemo da obećamo da će Crvena zvezda svojim humanitarnim akcijama nastaviti da pomaže na različite načine gde god to bude bilo potrebno - rekao je Terzić.

Zahvalnost našem klubu izneo je direktor Univerzitetske dečje klinike Tiršova, dr Siniša Dučić.

- Veoma sam srećan što se danas nalazimo ovde. Želim da se zahvalim FK Crvena zvezda i naravno gospodinu Zvezdanu Terziću na ovom zaista značajnom poklonu, koji su nam predali. Ovo nije prvi put da Crvena zvezda pomaže Dečjoj klinici.

Pre nekoliko godina smo imali takođe jednu značajnu donaciju, od koje smo nabavili endoskopsku opremu i započeli sa značajno dobrim radom. Posle toga smo u nekoliko navrata takođe imali donacije od FK Crvena zvezda. Koristim ovu priliku da im se još jednom zahvalim. Nadam se da ćemo i u budućnosti sarađivati.

Novac koji smo dobili od FK Crvena zvezda planiramo da iskoristimo za obnavljanje naše endoskopske opreme, vezano za bronhoskopiju i endoskopske procedure na crevima. Takođe, deo novca ćemo uložiti u savremeni ultrazvučni aparat - istakao je dr Dučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike