Zvezdaši slave! "Pao" potpis veliki kao Marakana (FOTO)

31.05.2024

12:20

0

Autor: D. N.

Ugovor je po principu 1+1

Zvezdaši slave! "Pao" potpis veliki kao Marakana (FOTO)
Copyright MN Press

Aleksandar Katai je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, i to po "principu" 1+1. Nastavak saradnje je ozvaničen u prisustvu predsednika Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

- Veoma je važno kada na početku prelaznog roka možete da kažete da ste sa igračem, koji pravi razliku u Crvenoj zvezdi - Aleksandrom Kataijem, potpisali ugovor i produžili saradnju. Katai je dugi niz godina veoma važan fudbaler za Zvezdu.

Bitan je na terenu i u svlačionici. Tokom prethodnih sezona videli smo da je igrač koga publika pozdravlja i voli. Srećni smo u klubu što smo produžili ugovor sa Kataijem. Verujem da će u narednim godinama biti ono što je bio sve vreme u Crvenoj zvezdi - istakao je Mrkela, a oglasio se i Katai.

- Mislim da su povrede sa početka sezone, koje se nadam više neće ponavljati, odložile produžetak ugovora, pa smo sačekali da se završi sezona. Mnogo sam srećan, ostajem u klubu koji volim, ali i u Beogradu sa porodicom, ne moram nigde da se selim. Iako još uvek ne planiram, iskreno se nadam da ću ovde završiti karijeru.

Titule i duple krune su samo potvrda našeg dobrog rada. Kao tim sigurno rastemo iz godine u godinu, verujem da će tako biti i u budućnosti. Želim da i u narednom periodu osvajamo titule, duple krune, igramo Ligu šampiona, kao i da nastavim da postižem golove - kazao je Katai.

Katai je jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u 21. veku i na 270 utakmica je postigao 127 golova.

Na večnoj listi strelaca ako se računaju samo takmičarske utakmice, ima 113 pogodaka i četiri gola ga dele da prestigne Darka Pančeva i probije se na sedmu poziciju. Takođe, Katai je postigao 101 gol u Superligi Srbije i tri pogotka ga dele od toga da bude najbolji strelac u istoriji pomenutog takmičenja

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike