Nula na Brdu: Šta je sve Čukarički promašivao i šta je sve golman Azera branio

21.07.2021

19:54 >> 20:12

0

Revanš je za osam dana u Azerbejdžanu

Nula na Brdu: Šta je sve Čukarički promašivao i šta je sve golman Azera branio
Copyright MN Press

Čukarički je odigrao bez golova sa Sumgaitom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferenecija. Ekipa Dušana Đorđevića ima za čime da žali pošto su njegovi igrači imali brojne prilike, a gost se branio.

Beogradski tim je često bio nesiguran u samoj završnici, ali je na golu bio fenomenalan i Ajdin Bajramov. Tako da su pomenutom rezultatu kumovali nedostatak realizacije i odličan nastup čuvara mreže gostiju iz bivše sovjetske republike.

 

O dominaciji domaćina govori i statistika. Tim sa Banovog brda je imao šest pokušaja u okvir gola, a iz bivše sovjetske republike dva. Van okvira gola, bilo je pet prema dva. Čukarički je izveo čak 16 kornera, a gosti nijedan. Ali šta to vredi, kad su šanse ostale neiskorišćene, a dominacija nematerijalizovana.

Starteri su bili: Petrović, Stevanović, Šapić, Tanasijević, Roganović, Mijailović, Docić, Savić, Kovač, Janković i Jovanović, a šansu su dobili i Čolić i Kembel u nastavku meča.

Izgledne prilike su promašivali Aleksa Janković, Đorđe Jovanović i Nikola Čolić. Da žale mogu posebno za onim iz same završnice.

Revanš je na programu za osam dana u Azerbejdžanu, a za vikend “Brđani” neće imati obaveza u Superligi. Utakmica sa Novim Pazarom je odložena za neki drugi termin.

Ako bi bili uspešni u dvomeču, snage bi odmerili sa Hamarbijem ili Mariborom.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike