Orlići među 8 najboljih u Evropi, selektor ih hvali: Siguran sam da možemo još bolje

27.05.2024

06:49

0

Autor: D. N.

Naše kadete sada čeka meč sa Austrijom za plasman u polufinale

Orlići među 8 najboljih u Evropi, selektor ih hvali: Siguran sam da možemo još bolje
Copyright MN Press

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Uprkos porazu od Češke, tim koji predvodi selektor Jovan Damjanović ide dalje, među osam najboljih na kontinentu.

- Bili smo jako dobri u prvom poluvremenu, radili stvari koje smo se dogovorili da radimo. Lepši je osećaj kad se pobedi, ali to ne menja činjenicu da smo odigrali verovatno najbolju utakmicu dosad.

Imali smo prilike da ranije rešimo utakmicu, sve bi to izgledalo rezultatski drugačije… Neke igrače smo uspeli da sačuvamo, neki su dobili svoje minute. Dosta toga smo uradili, mislim da smo bolji nego što smo bili.

Trebaće nam vremena da se celokupna slika slegne, ali zadovoljan sam odnosom, zalaganjem, stavom. Čestitam svojim igračima na svemu tome! Siguran sam da možemo još bolje da igramo, iako sam zadovoljan onim što su moji igrači pokazali. Imamo zajedništvo koje nas krasi i siguran sam da ćemo to pokazati na sledećoj utakmici, u četvrtfinalu - kazao je Damjanović čiji igrači više nemaju prava na kiks.

"Orlići" će u četvrtfinalu Evropskog prvenstva igrati protiv selekcije Austrije, a taj meč na programu je 29. maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike