Crvena zvezda juri četvrtu uzastopnu titulu: "Prisutna je velika želja da nastavimo dominaciju"

19.05.2024

16:23

0

Autor: P.K.

Slavlje na Marakani 25. maja, ali najpre finale Kupa protiv Vojvodine

Crvena zvezda juri četvrtu uzastopnu titulu: "Prisutna je velika želja da nastavimo dominaciju"
Srđan Mijailović - Copyright MN Press

Crvena zvezda je osvojila sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije, ali borba za trofeje nije završena.

Crveno-bele u utorak čeka još jedan takmičarski meč i još jedan za trofeje - protiv Vojvodine u finalu Kupa Srbije. Taj meč se igra na stadionu u Loznici.

Jedan od najiskusnijih Zvezdinih igrača Srđan Mijailović kazao je da je tim veoma motivisan da osvoji četvrtu uzastopnu duplu krunu.

- Ostale su još dve utakmice do kraja sezone. Pred nama je finale Kupa Srbije, igra se jedna utakmica, koja je ujedno prilika da obezbedimo i drugi trofej ove godine i osvojimo četvrtu duplu krunu zaredom. Imamo iskustva kada su takvi mečevi u pitanju. Prisutna je velika želja da nastavimo dominaciju, a kao neko ko je dva puta osvajao nacionalni kup znam koliko je to značajno navijačima i svima u klubu. Neće biti ni malo lako, Vojvodina je sjajna ekipa, ali ćemo biti maksimalno spremni. Cilj je jasan, a to je da se u Beograd vratimo sa trofejom.

Proslava titule je zakazana za 25. maj, a posebnu poruku za sve navijače ima momak koji je odrastao u Crvenoj zvezdi.

- Radujemo se proslavi titule, siguran sam da će biti fantastična, kao i svake godine kada su tribine Marakane ispunjene. Čuli smo da se priprema spektakl, te i ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu na stadion, kako bismo zajedno proslavili osvajanje 35. titule, ali i kako bi nas po poslednji put u ovoj sezoni bodrili na Marakani. Znamo da period bez utakmica posebno teško pada zvezdašima, a prilika da još jednom uživaju na našem stadionu pred pauzu je upravo meč protiv Čukaričkog i poslednje kolo Superlige Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike