Odjeknula bomba - Ronaldo se vraća u Evropu i to u redove novog šampiona!

10.05.2024

10:19

0

Autor: A. S.

Ovaj transfer bi mogao da napravi revoluciju

Odjeknula bomba - Ronaldo se vraća u Evropu i to u redove novog šampiona!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia/Mohammed Saad/Anadolu

Kraj fudbalske sezone polako se bliži, pa se već govori o prelaznom roku, a ponovo je jedan od glavnih zvezda Kristijano Ronaldo.

Odjeknulo je kao grom iz vedra neba da bi Kristijano Ronaldo na leto mogao da se vrati u Evropu i to ne u Sporting, kako bi završio karijeru u svom klubu, ili Mančester Junajted čiji je dres nosio u momentima najveće slave, ali je Old Traford napustio neslavno, već u redove šampiona jedne od Liga petice gde nije igrao do sada - Bajer Leverkuzen.

Senzacionalna vest je brzo preplavila društvene mreže, ali i inostrane medije, a sve je krenulo od  novinara iz Saudijske Arabije Alhaza Mutaba.

 

 

Da li je Al Nasr spreman da se odrekne prve zvezde pitanje je, ali je Portugalac već izvesno vreme nezadovoljan u Sadujskoj Arabiji, a istini za volju ni u klubu nisu oduševljeni njegovim učinkom.

Ronaldo čašćava svojim prisustvom, nekoliko puta je bio deo razmirica koje se tamošnjem narodu ne dopadaju, a sa druge strane u Bajeru iz Leverkuzena ga čeka nekadašnji saigrač iz Reala, Ćabi Alonso.

Dogovor još uvek nije postignut, ali sigurno da Alonso može da bude taj tas na vagi prilikom odluke Ronalda da promeni sredinu.

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena, u Al Nars je stigao u decembru 2022. godine, kada je potpisao ugovor na dve i po godine za godišnju platu u iznosu od 200 miliona evra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike