Zvezda nema za šta da igra u Superligi, Milojević jasan: Dođite da nas bodrite, ovo nam je jako važno

07.05.2024

16:00

0

Autor: P.K.

Šampion poslednja tri kola igra bez ikakvog takmičarskog značaja

Zvezda nema za šta da igra u Superligi, Milojević jasan: Dođite da nas bodrite, ovo nam je jako važno
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Crvena zvezda je izvanično osvojila titulu i ostala joj je još samo jedna prava takmičarska utakmica do kraja sezone – finale Kupa Srbije.

Ipak, Superliga nije gotova, Zvezdu čekaju još tri utakmice, a prva od njih je protiv Mladosti u Lučanima.

U pristupu Vladana Milojevića utakmicama ništa se ne menja, iako meč nema takmičarski značaj.

- Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali.

Zdravstveno stanje?

- Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti.

Milojević je i navijačima poslao poruku:

- Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako treba da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa.

Priča o novoj tituli je neizbežna:

- Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj, na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili, to je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike