Samo na 24sedam! Novi Pazar – Radnički Niš, golovi i hajlajtsi! Dva penala i podela bodova kraj Jošanice u FULL HD! (VIDEO)

15.04.2024

18:37

0

Autor: A. Š.

Nišlije dva puta vodile, ali nisu uspele u potpunosti da iznenade Pazarce. Najzanimljivije detalje sa meča pogledajte na našem portalu

Samo na 24sedam! Novi Pazar – Radnički Niš, golovi i hajlajtsi! Dva penala i podela bodova kraj Jošanice u FULL HD! (VIDEO)
Adem Ljajić - Copyright MN Press

Novi Pazar i niški Radnički podelili su bodove pred odlazak u plej-aut – 2:2. Na stadionu kraj Jošanice Nišlije su dva puta vodili, ali su na kraju morali da se zadovolje „samo“ sa jednim bodom.

Novopazarci su dugo bili hit superligaške sezone, jedno vreme u realnoj borbi za izlazak na evropsku scenu, međutim već mesec dana ne znaju za trijumf. Ako im je za utehu, danas su prekinuli niz pet uzastopnih poraza (jedan u Kupu).

S druge strane, Nišlije su u za njih najboljem trenutku pronašli pravu formu, pre ovog meča vezali tri trijumfa i pred plej-aut pobegli iz opasne zone.

Četiri gola, dva penala i sve najzanimljivije detalje sa stadiona kraj Jošanice pogledajte u hajlajtsima samo na portalu 24sedam.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike