Čukarički ne da svoju tvrđavu! U FULL HD, samo na 24sedam, svi hajlajtsi sa meča sa Novim Pazarom! (VIDEO)

29.03.2024

15:51

0

Autor: A. S.

Konačno je nastavljena domaća liga

Čukarički ne da svoju tvrđavu! U FULL HD, samo na 24sedam, svi hajlajtsi sa meča sa Novim Pazarom! (VIDEO)
Ivanović i Anan - Copyright MN Press

Sa velikim nestrpljenjem su navijači domaće Superlige čekali na nastavak takmičenja nakon reprezentativne pauze, a 27. kolo, otvorio je susret na Banovom brdu, u kome su slavili igrači Čukaričkom nad Novim Pazarom rezultatom.

Golove za pobedničku ekipi postigli su kapiten Marko Docić sa penala i iskusni napadač Milan Pavkov.

Od prvog meča ovog kola se mnogo očekivalo. Bio je to susret koji je domaćina mogao da ostavi u igri za mesto u Evropi, ali i gosta u najboljih osam. Od prvog minuta na Banovom brdu viđena je velika borba. Konkretniji i konkurentniji bili su domaćini, ali je Novi Pazar bio opasniji. Jedna konkretna i prava prilika viđena je u prvom delu meča, kada je Marko Šćepović promašio iz neposredne blizine, a u momentima kada su ekipe odlazile u svlačionicu sudija Nikola Radaković je pokazao crveni karton treneru gostiju Igoru Matiću.

Taj detalj je očigledno uticao na igrače Novog Pazara, koji je na poluvremenu obavio dve promene, pa je Sejduba Suma koji se žalio na povredu ostao u svlačionici, kao i Marko Šćepović, a u igri su se našli Obradović i iskusni Adem Ljajić.

Ubrzo nakon što se našao na terenu, Ljajić je bio u sjajnoj prilici, ali je rezultat ostao 0:0, što je domaćin kaznio sa bele tačke šutom kapitena Marka Docića, 1:0. Samo tri minuta kasnije, dok je slavlje još uvek trajalo, Milan Pavkovi je šokirao Nikolu Mirkovića i gostujuću odbranu, 2:0.

Delovalo je da je pitanje pobednika već tada rešeno, ali su Ivanović i Miladinović nastavili da vrše pritisak na gostujuću odbranu, Ergelaš je pogodio stativu u nadoknadi vremena, ipak bez promene rezultata.

Superliga, 27. kolo:

Petak:

Čukarički - Novi Pazar 2:0 (Docić 61p, Pavkov 71)

16.00 Radnik - Vojvodina

18.00 IMT - Železničar

18.00 TSC - Voždovac 

Subota:

14.00 Radnički Niš - Mladost Lučani 

14.00 Radnički 1923 - Napredak 

16.00 Javor - Crvena zvezda 

18.30 Partizan - Spartak

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike