Zvezdaši, slavi se jubilej na derbiju! Podržite ekipu na čijoj će klupi 200. put sedeti Vladan Milojević!

15.04.2024

16:24

0

Duel Crvene zvezde i Partizana imaće posebnu težinu za šefa struke crveno-belih

Zvezdaši, slavi se jubilej na derbiju! Podržite ekipu na čijoj će klupi 200. put sedeti Vladan Milojević!
Vladan Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević će u subotu od 18 časova, u 173. "večitom derbiju" protiv Partizana, voditi fudbalere "crveno-belih" jubilarni 200. put sa klupe.

- O Vladanu Milojeviću se može govoriti jedino u superlativu, jer su njegovi poduhvati sa Crvenom zvezdom vratili naš klub na staze stare slave. Popularni "Klark Kent" je sa voljenim klubom ispisao istoriju, a nadimak su mu dodelili navijači usled njegovog stila i stava koji poseduje dok vodi utakmicu - stoji u klupskoj objavi na zvaničnom sajtu.

Dodaje se da je Milojević (54) Zvezdin rekorder jer je predvodio ekipu na čak 44 evropska duela.

- Može se pohvaliti sa dve grupne faze Lige šampiona i prolećem u Ligi Evrope. Naš klub je ponovo postao prepoznatljiv širom sveta, dok smo u domaćim okvirima podizali pehare osvajavši titule - dodaje se na sajtu Zvezde.

Ističe se da iskusni šef stručnog štaba od povratka na klupu niže pobede, a do sad je računajući takmičarske i prijateljske mečeve 199 puta predvodio Zvezdu sa klupe. Statistika mu je pozitivna i glasi: 146 pobeda, 32 remija i 21 poraz.

- Pred crveno-belima je novi izazov kada će u subotu, 20. aprila od 18 časova odigrati 173. "večiti derbi". Imaće svi zvezdaši priliku da posmatraju pravu fudbalsku predstavu na stadionu "Rajko Mitić" i kao 12. igrač pomognu šefu Milojeviću da trijumfom obeleži 200. nastup na klupi naše Zvezde - zaključuje se u klupskoj objavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike