Skinuo Partizan sa vrha pa se obrukao protiv Radnika i otišao! Gaćinović napustio Napredak pred plej-of!

15.04.2024

00:44

0

Autor: A. Š.

Kruševljani će u završnicu sezone ući sa novim trenerom

Skinuo Partizan sa vrha pa se obrukao protiv Radnika i otišao! Gaćinović napustio Napredak pred plej-of!
Vladimir Gaćinović - Copyright MN Press

Pre samo nekoliko nedelja Napredak je usred Humske napravio senzaciju i skinuo Partizana sa vrha Superlige Srbije. Apsolutni heroj Kruševca postao je Vladimir Gaćinović, ali je bajka na stadionu pod Bagdalom bila kratkog daha.

Nedeljni poraz od prežaljenog Radnika na svom stadionu toliko je iskusnog stratega izbacio iz koloseka, da je posle meča rešio da napusti klupu „čarapana“.

- Šef stručnog štaba Gaćinović i klub sporazumno su raskinuli saradnju na njegov zahtev - kratko je objavio Napredak na društvenim mrežama.

Bila je to samo potvrda onoga što je Gaćinović izgovorio pred predstavnicima medija neposredno po završetku meča.

- Ono što smo danas prezentovali kruševačkoj publici je bruka i sramota. Očekivao sam da ne budemo u punom ritmu, jer igrači znaju da se utakmice ne dobijaju u nedelju, nego ostalim danima. E, pa, svakog od tih dana mi smo izgubili današnji meč. Sve to iz nekih razloga, o kojima ne bih pričao sada. Nismo zaslužili bolje. Sebe smatram glavnokomandujućim i moja je odgovornost takođe tu – kazao je Gaćinović, otkrivši da on i klub u ovom trenutku nemaju iste ambicije:

- Ako je neko u klubu zadovoljan plej - ofom, ja nisam. Imam puno veće ambicije od onih koje trenutno Napredak ima. Ovo ne liči na moj tim. Radnik je zaslužio da nas sa više razlike pobedi zbog neodgovornosti, nediscipline u igri. Očigledno da su se neki igrači zadovoljili sitnim ambicijama. Sve dobro su fudbaleri sami krvavo izborili, ovaj meč to ne menja, ali da se sve to ruši na ovakav način je nedopustivo. Treba da nas je sramota zbog kruševačke publike koja ovo nije zaslužila – istakao je Vladimir Gaćinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike