Srbin trenirao sa prvim timom Arsenala pred meč sezone! Luis rešio da se nametne Arteti!

09.04.2024

12:01

0

Autor: A. S.

Kakva čast

Srbin trenirao sa prvim timom Arsenala pred meč sezone! Luis rešio da se nametne Arteti!
Luis Zečević-Džon - Copyright MN Press

Srbija se može pohvaliti da ima još jednog igrača u ligi petice i to ni manje ni više nego u Premijer ligi. Mladi reprezentativac Srbije, Luis Zečević-Džon, pred večerašnji meč Lige šampiona, trenirao je sa prvom timom Arsenala!

Arsenal će večeras dočekati ekipu minhenskog Bajerna, a Mikel Arteta je pred ovaj važan duel rešio da mladim i talentovanim igračima pruži šansu, pa su Zečević-Džon i Čido Obi-Martin bili deo drugog dela traninga.

Naravno, to što se srpski reprezentativac našao na sparing treningu, ne znači da će debitovati za prvi tim, ali mu je svakako stavljeno do znanja da je bitan u mašineriji Arsenala i da se na njega računa.

Inače, nije Luisu ovo bio prvi put da trenira na terenima prvog tima.

 

 

- Povremeno treniram na terenima gde trenira prvi tim. Tako sam imao priliku da sretnem nekoliko igrača, a imao sam i sreću da su neki od fudbalera trenirali nas mlađe u nekim delovima treninga. U prethodnih 10 dana sam bio jako srećan što radim na istom terenu na kom rade i igrači prvog tima i to u isto vreme kad i oni. Bio je to pravi doživljaj za mene - govorio je ranije ovaj mladić, koji je nedavno, zajedno sa Edvardom Ibrovićem-Flečerom, debitovao za U16 selekciju Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike