Veliko pojačanje: Orlovi dobili fudbalere iz Mančester junajteda i Arsenala!

03.03.2024

12:37

0

Naše mlađe kategorije jače za dva ozbiljna fudbalera iz Engleske

Veliko pojačanje: Orlovi dobili fudbalere iz Mančester junajteda i Arsenala!
Copyright fss.rs

Mlađa kadetska reprezentacija Srbije koja će od jeseni biti takmičarska, odnosno igraće prvi krug kvalifikacija za kadetsko (U17) Prvenstvo Evrope 2025. imaće proveru u Podgorici, 7. marta, kada će im rival biti Crna Gora, a u tom meču debi za Srbiju ostvariće Luis Zečević Džon i Edvard Ibrović Flečer. 

Igrači do sada nepoznati domaćoj javnosti, srpskih korena po majčinoj liniji, zahvaljujući velikom naporu FSS prihvatili su poziv da igraju za Srbiju i iskažu svoj talenat koji svakodnevno bruse u mlađim kategorijama Arsenala i Mančester junajteda.

- Razgovori koje sam vodio prethodnih sedmica u vezi sa njihovim dolaskom na moje veliko zadovoljstvo uspešno su završeni. Hvala im na pokazanom patriotizmu, imali su izbor. Momci imaju sjajan potencijal i sigurno da ne bi bili u klubovima u kojima su da nije tako. Očekujemo da će se vrlo brzo prilagoditi i adaptirati na način rada u selekciji Srbije, a ovde će imati maksimalnu podršku svih relevantnih faktora. Njihova želja i opredeljenje ka dresu naše zemlje je nešto zbog čega možemo da budemo izuzetno ponosni. Na nama je da nastavimo ovim putem i ulažemo u budućnost srpskog reprezentativnog fudbala - rekao je Nikola Lazetić, direktor mlađih kategorija FSS.
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike