Partizan napadao, a Zvezda slavila golom Ivanića! Prva pobeda Dejana Stankovića nad crno-belima i šampionska titula u džepu! (VIDEO)

07.04.2024

07:07

0

Autor: G. F.

Borjan sačuvao crveno-bele pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić

Partizan napadao, a Zvezda slavila golom Ivanića! Prva pobeda Dejana Stankovića nad crno-belima i šampionska titula u džepu! (VIDEO)
Ivanić rešio 164. večiti derbi - Copyright MN Press

Prošle su tačno tri godine od trećeg večitog derbija koji je igran bez prisustva navijača.

Tog 7. aprila 2021. pred duel Crvene zvezde i Partizana na talonu je bila titula za crveno-bele, koji su pre tog duela imali devet bodova viška u odnosu na crno-bele.

Stoga je normalno što je Partizan napadao i napadao u želji da savlada golmana Milana Borjana, koji je samo u prvom poluvremenu osam puta bio na udaru rivala.

Gol Mirka Ivanića u 58. minutu je, ispostavilo se, bio dovoljan Zvezdi za tri boda i stavljanje obe ruke na šampionski pehar. Baš kao i za prvenac Dejana Stankovića u duelima sa večitim rivalom.

Crno-beli su najviše žalili za prečkom Filipa Holendera iz 41. i promašajem Sejdube Sume u 89. minutu susreta.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić (od 88. Gobeljić) - Sanogo, Petrović (od 46. Kanga) - Nikolić (od 46. Falčineli - od 87. Pavkov), Ivanić, Katai (od 74. Srnić) - Ben.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković - Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović - Šćekić, Zdjelar (od 70. Jojić) - Asano, Natho (od 59. Suma), Jović (od 46. L. Marković) - Holender (od 88. Stefanović).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike