Strava i užas: Pronađen leš pored omladinske škole Mančester junajteda, umotan u plastičnu kesu

05.04.2024

20:26

0

Autor: P.K.

Bukvalno nekoliko metara od mesta na kome deca treniraju

Strava i užas: Pronađen leš pored omladinske škole Mančester junajteda, umotan u plastičnu kesu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Čist horor! Ostaci ljudskog tela zamotani u plastiku otkriveni su u neposrednoj blizini akademije za trening Mančester junajteda!

Telo je otkrio slučajni prolaznik bukvalno nekoliko metara od omladinske škole Junajteda! Ono je bilo umotano u plastičnu kesu.

Odmah je pozvana policija, a oblast oko trening centra Junajteda je zatvorena, dok je teren u okolini osiguran do završetka istrage. Patolozi su na mestu događaja potvrdili da se radi o ostacima čoveka.

Predstavnik mančesterske policije izjavio je da je započeta istraga za ubistvo, iako identitet ostataka još nije utvrđen.

 

 

Trenutno nema privedenih. Detektiv Luis Hjuz iz GMP-ovog Odeljenja za ozbiljne zločine pokuša je da umiri javnost:

- Želim da smirim lokalnu zajednicu. Uprkos ovom šokantnom pronalasku, obezbedili smo intenzivno policijsko prisustvo u okolini kako bismo završili istragu, pružili podršku i saslušali brige. Pozivam sve sa bitnim informacijama da se obrate našim službenicima. U toku je obimna istraga da bi se utvrdile okolnosti. Pristup javnosti oblasti je ograničen. Identitet žrtve još nije poznat, ali svesni smo da iza ovog pronalaska stoji porodica koja tuguje, te želimo da im pružimo podršku što pre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike