Šljivić ostvario svoj san: Još u prijemu sam video gol, imam prostora za napredak

04.04.2024

09:55

0

Mladi fudbaler briljirao u trijumfu nad Traktoristima

Šljivić ostvario svoj san: Još u prijemu sam video gol, imam prostora za napredak
Hvang i Šljivić - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda juče je savladala IMT sa 2:0 u meču 28. kola Superlige Srbije. Strelac prvog gola na utakmici, ali i svog premijernog u dresu crveno-belih bio je mladi Jovan Šljivić. Talentovani ofanzivac izneo je svoje utiske nakon duela na stadionu Rajko Mitić.

- Odigrao sam dobar meč, sigurno da taj gol upada u oči, ali mislim da mogu mnogo bolje i verujem da ću imati još bolje partije i igre, nadam se i sa još više golova. Svakako da je to jedan od dečačkih snova, pogotovo što sam ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde. To je nešto što sam želeo još u omladinskim kategorijama, taj san se konačno ostvario. Još u prijemu sam, iskreno, video gol, verovao sam da imam šansu da ga postignem. Od početka sam imao to u glavi, hvala Bogu da se to i ostvarilo - rekao je Šljivić.

 

 

On je priznao da ima prostora za napredak, naročito kada se radi o defanzivnim zadacima.

- Možda ta defanziva, da budem agresivniji, ali mislim da ću kroz naredne partije, ukoliko budem igrao, popraviti to. Verujem da sve te greške možemo da svedemo na minimum. Mislim da možemo da pružamo još bolje partije, ciljamo sve pobede do kraja prvenstva i težimo ka tome da u svakoj utakmici igramo sve bolje i bolje. Rastemo kao ekipa svaku utakmicu - istakao je talentovani fudbaler Crvene zvezde koji se, priznaje, mnogo bolje oseća kada igra pred domaćom publikom na stadionu Rajko Mitić.

- Svakako da je lepše igrati kod kuće, veća je uživancija igrati na Marakani. To je stvarno jedna privilegija. Možda je zbog ambijenta i navijača lakše da se igra, ali treba da težimo ka tome da budemo najbolji gde god da igramo - rekao je Jovan Šljivić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike