Rasizam u Španiji pravi sve veće probleme: "Navijači" konstantno vređali golmana Raja, Senegalac krenuo na navijača (VIDEO)

31.03.2024

08:23

0

Ubrzo su mu u pomoć pristigli i saigrači

Rasizam u Španiji pravi sve veće probleme: "Navijači" konstantno vređali golmana Raja, Senegalac krenuo na navijača (VIDEO)
Copyright Tviter printscreen/@RMadridInfo/Ilustracija

Novi rasistički ispad na utakmicama u Španiji, ovoga puta incident se dogodio na meču trećeligaša - Sestao Rivere i Rajo Mahadahonde.

Naime, golman gostiju Šeik Sar, konstantno je bio vređan od strane navijača Sestao Rivere, a onda je situacija kulminirala. Na snimku koji se pojavio jasno se vidi kada pomenuti čuvar mreže napušta gol i kreće u pravcu tribine na kojoj su se nalazili protivnički navijači - da potraži provokatora ili više njih

 

 

Senegalac je krenuo na grupu navijača koji su ga vređali, jednog je uhvatio za šal, potom su drugi krenuli na njega. Ubrzo su mu u pomoć pristigli i saigrači. 

Situacija se ubrzo primirila, meč je nastavljen (iako su se gosti u jednom momentu povukli sa terena). Što se rezultata tiče, Sestao Rivera je slavila sa 2:1.

Podsetimo, poslednjih nekoliko meseci rasistički incidenti na stadionima širom Španije sve su učestaliji. Na meti "navijača" bili su Vinisijus Žunior, Markos Akunja...

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike