Ana prošetala crvenim tepihom, niko nije primetio sat od pola miliona dolara! Nema ga više u prodaji, ovo su detalji

27.03.2024

16:53

0

Autor: P.K.

Srpkinja je dugo ambasadorka brenda, a sat vredi bogatstvo

Ana prošetala crvenim tepihom, niko nije primetio sat od pola miliona dolara! Nema ga više u prodaji, ovo su detalji
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nekada prva teniserka sveta, Srpkinja Ana Ivanović zablistala je na dodeli Oskara ove godine.

Ona i njen suprug, legenda nemačkog i svetskog fudbala Bastijan Švajnštajger bili su besprekorni na crvenom tepihu, ali jedan detalj niko nije uočio. A to je sat koji je Ana nosila i koliga je njegova vrednost.

Poznati Instagram profil "Sat na ruci", koji se bavi detaljima satova poznatih ličnosti, izneo je brojne detalje o satu, a cena je posebno šokantna. Prema toj proceni, on vredi pola miliona evra!

Evo analize:

- Ana Ivanović poseduje Rolex Rainbow Daytonu koja više nije u proizvodnji! Na dodeli Oskara bivša teniserka i ambasadorka brenda Rolex se pojavila sa jedinstvenim hronografom referentne oznake 116599RBOW sa posebnom konfiguracijom brojčanika: pave dijamantski cifer sa baguette sečenim safirnim indeksima! Kućište ovog sata sačinjeno je od belog zlata sa fabričkim setom dijamanata i safira kako na ciferu i bezelu tako i na lugovima i čuvarima krunice. Prikazani model više nije u proizvodnji a dok se prodavao njegova cena u salonu je bila ne manja od 120.000 evra. Tržišna vrednost sata nije poznata javnosti ali možemo datu svoj sud na osnovu modela iste referentne oznake samo sa 'običnim' crnim ciferom. Cena: 500.000 evra (procenjena tržišna).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

24sedam je pogledao cenu ovog sata na najpoznatijem sajtu za trgovinu luksuznim satovima i tamo je njegova cena od 490.000 do 1,1 milion dolara! No, momci sa "Sata na ruci" su u materiji i sigurno je da je njihova procena relevantnija.

Ana Ivanović je ugovor sa Roleksom potpisala 2008. godine, kada je osvojila svoj jedini grend slem. Ona je tada bila prva teniserka kojoj je ova firma bila sponzor.

Sada Roleks ima partnerski odnos sa prvom teniserkom sveta Igom Švojntek, kao i Koko Gif, Karolin Garsija, Garbinje Muguruza, Belinda Benčić i Bjanka Andresku.

Ovako su Ana i Švajni izgledali na dodeli Oskara:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike