Zvezdi se strpljivost isplatila, ali Milojević ne kuka i ne žali se! Idemo korak po korak!

30.03.2024

18:22

0

Autor: D. N.

Ivanjičane su "načeli" sa bele tačke i to golom Gelora Kange

Zvezdi se strpljivost isplatila, ali Milojević ne kuka i ne žali se! Idemo korak po korak!
Copyright MN Press

Ubedljivom pobedom od 3:0, fudbaleri Crvene zvezde su završili gostovanje u Ivanjici u utakmici 27. kola Superlige. Posle trijumfa nad Javorom, šef stručnog štaba Vladan Milojević je sumirao utiske.

- Teška utakmica je iza nas, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, s obzirom na činjenicu da su se reprezentativci tek u četvrtak vratili u klub. Danas je to izgledalo dosta dobro, zadovoljan sam igrom. Jako je teško igrati u Ivanjici. Već sam rekao da se radi o nezgodnoj ekipi, sa dobrim trenerom i igračima. Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim - kazao je Milojević čiji je tim poveo u 39. minutu, pogotkom Gelora Kange sa bele tačke

- Teško je "probiti" taj blok. Tražio sam od igrača da budu strpljivi, da imamo loptu u nogama, kreiramo i kontrolišemo meč. Mislim da smo dosta toga dobrog uradili, kao i da je pobeda zaslužena. Zahvalio bih se još jednom našim navijačima i ljudima u Ivanjici i okolini, Zapadnoj Srbiji, mislim da su imali šta da vide - dodao je strateg crveno-belih koje čeka gust raspored.

- Igraćemo na svaka tri dana. Imali smo malu pauzu, ali i poteškoće, jer nismo mogli da radimo ono što smo hteli, budući da imamo veliki broj reprezentativaca. Ne kukamo i ne žalimo se. Idemo korak po korak, ovo je već arhivirana utakmica. Već u sredu nas očekuje ni malo lak meč - zaključio je Milojević.

U sredu na "Rajko Mitić" stiže IMT.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike