Puče bomba u Italiji: Napoli prodao Osimena za 120 miliona!

30.03.2024

06:48

0

Autor: A. Š.

Italijanski novinar Karlo Alvino tvrdi da su nigerijski reprezentativac i vlasnik Napolitanaca Aurelio de Laurentis dogovorili sve detalje oko odlaska napadača

Puče bomba u Italiji: Napoli prodao Osimena za 120 miliona!
Viktor Osimen - Copyright Profimedia

Bio je prošlog leta Viktor Osimen jedna od retkih zvezda evropskog fudbala koja je odolela zovu saudijskih miliona. Ostao je u Napoliju kako bi mu pomogao u odbrani Skudeta, ali taj posao nije prošao onako kako su se svi na Maradoni nadali.

S obzirom na sve kroz šta je ekipa budućeg bivšeg šampiona Italije prošla ove sezone nije mnogo iznenađujuće što se gotovo na nedeljnom nivou piše o odlasku nigerijskog napadača iz Napulja, koji bi predstojećeg leta mogao i da se ostvari.

Naime, kako tvrdi novinar italijanskog radija „Kiss Kiss“ Karlo Alvino Napoli je već prodao Viktora Osimena za 120 miliona evra.

- Hipoteza da niko neće platiti klauzulu od 120 miliona ne postoji, Osimhen je već zaključio operaciju s novim klubom zajedno sa De Laurentiisom – objavio je Alvino i dodao:

- Neprimereno je otkriti ime novog kluba jer Osimen mora odigrati dobro za Napoli u sljedećih devet utakmica, odnosno do kraja sezone – saopštio je javnosti Karlo Alvino.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike