Odbio saudijske milione! Neće iz Napolija, hoće da brani titulu!

06.08.2023

14:41

0

Autor: 24sedam

Retka vest u "moru" onih o transferima na Bliski istok

Odbio saudijske milione! Neće iz Napolija, hoće da brani titulu!
Copyright Tanjug/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Već izvesno vreme brojni fudbaleri prelaze iz Evrope u Saudijsku Arabiju. Došlo je vreme da klubovi sa "starog kontinenta" ne mogu da isprate ponude sa Bliskog istoka, pa su transferi na ovoj relaciji postali uobičajena stvar.

Ali postoji i izuzetak. Reč je o Viktoru Osimenu koji je odbio je ponudu Al Hilala, po kojoj bi nedeljno zarađivao nešto više od milion evra, prenose italijanski mediji.

Kako se dalje navodi, nigerijski napadač želi da ostane u Napoliju i pokuša da odbrani titulu u Seriji A. Mada treba reći da su postojale i ponude iz Evrope, ali su čelnici Napolija kao i Osimen ranije više puta naglasili da je budućnost Osimena vezana sa italijanski klub.

Sa Napolijem postoji ugovor do juna 2025. godine.

Osimen je prethodnih dana sa svojim agentima sastao sa predsednikom kluba iz Napulja Aurelijom de Laurentisom, a glavna tema razgovora bila je klauzula u ugovoru o visini obeštećenja za nigerijskog reprezentativca. Napoli traži da obeštećenje iznosi 150 miliona evra, a Osimen i njegovi menadžeri 40 miliona evra manje.

Osimen je prošle sezone bio najbolji strelac u Seriji A sa 26 golova.

Podsetimo, član Al Hilala je Sergej Milinković Savić, a ovaj klub već izvesno vreme pokazuje interesovanje za Aleksandra Mitrovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike