Duljaj apelovao na grobare pred dolazak Lalatovića u Humsku: Da budemo posebni!

29.03.2024

11:26

0

Autor: A. S.

Lep gest stratega crno-belih

Duljaj apelovao na grobare pred dolazak Lalatovića u Humsku: Da budemo posebni!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Ako se navijači pitaju, reprezentativna pauza u domaćoj Superligi je trajala i duže nego što su želeli, a ovog vikenda nas čekaju nekoliko interesantnih utakmica.

Partizan u Humskoj dočekuje subotički Spartak, a na današnjoj konferenciji za medije, trener crno-belih Igor Duljaj je imao i poseban apel.

- Želeo bih da kažem jednu stvar, a to je da publika koja sutra dođe - moramo da budemo posebni. To znači da budemo drugačiji od drugih. A to je da svu svoju energiju prenesemo na igrače, i da se Nenad Lalatović i njegova porodica ne uzimaju u usta. On je moj prijatelj i kolega, bez obzira što je igrao u Zvezdi. Samo nemojte da uzimate porodicu u neki loš kontekst. Mi smo drugačiji od drugih - rekao je Duljaj i dodao:

Igrači su svesni kako moraju

- Imali smo nekoliko dana odmora, Baždar je bio odsutan, kao i Kovačević. Pored Saldanje koji je i dalje povređen, njegov oporavak za sada dobro teče, Videćemo kad će biti spreman da se prikljulči timu. Treninzi su ovih dana bili izuzetno jaki, svi ostali su bili prisutni sem pomenutih igrača. Istina je da smo radili prekide i defanzivne i ofanzivne, ali to je sve do koncentracije i karaktera. Mislim da su i igrači svesni da mogu i moraju bolje kada su te stvari u pitanju - naveo je Duljaj.

- Sport mora da spaja ljude. Imam izutetno dva dobra prijatelja koji su u Zvezdi, neću da kažem ko su, i nijednom se za 10 godina nismo posvađali zbog Zvezde i Partizana. Sport treba da spaja ljude, ne da razdvaja. Mi svi treba da buemo primer za nove gerenacije koje stasavaju. Slažem se da neki put iskočimo iz kontesta i da moje ponašanje nije primerenmo i da se ja zbog tog stidim, ali to su sve emocije koje ne ssluže kao opravdanje.

Niz loših rezultata, naravno nikome nije prijao u crno-belom taboru, a kako Duljaj navodi, igrači su uzdrmani u izvesnoj meri.

U neku ruku da, ali rezultatski. S obzirom na to da smo imali dosta šansi, sa te strane možemo da budemo zadovoljni. Pamti se samo rezultat i nismo zadovoljni jer  u poslednja tri meča nismo uspeli da ostvarimo nijednu pobedu. Ova utakmica protiv Spartaka je izutetno važna, ta tri boda da uzmemo i da se vratimo na put koji je bio iza nas. Najveću snagu im daje Lalatović, koji je moj prijatelj i bivši saigrač iz Šahtjora. On je takmičar, takav će biti i sutra. Ali najvažniej je kako će tim Partizana izgledati. Spartak je imao dosta nčudnih rezultata kod kuće. U gostima imaju pobedu i tri nerešene i to može da nas malo zabrine. Naravno da će biti motivisani.

Crno-beli imaju imperativ pobede ukoliko i dalje žele prvo mesto i šampionsku titulu, a u ovom trenutku su iza vodeže Crvene zvezde četiri boda. Biće ovo susret koji može da reši brojna pitanja, a igraće se u subotu od 18.30.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike