Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraća nam se Superliga, Partizan igra regionalni derbi, a onda za kraj uživamo u Jokićevoj magiji

29.03.2024

09:57

0

Autor: D. N.

Možda će duel Sitija i Arsenala odlučiti o tituli

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraća nam se Superliga, Partizan igra regionalni derbi, a onda za kraj uživamo u Jokićevoj magiji
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Posle pauze zbog obaveza reprezentacija, vraća nam se klupski fudbal, a AdmiralBet ABA liga ulazi u završnicu. Takođe sve je bliži i plej-of u NBA ligi, tako da će za ljubitelje sporta ovog vikenda biti posla. Kao i svakog petka, odabraćemo pet najzanimljivijih prenosa sa kanala TV Arena sport.

Subota je rezervisana za Superligu, a najviše pažnje biće posvećeno utakmicama Crvene zvezde i Partizana. Uoči mečeva 27. kola nacionalnog šampionata crveno-beli koji brane titulu imaju četiri boda više.

U 16 časova, ekipa Vladana Milojevića gostovaće Javoru koji je u donjem delu tabele. I kada se završi duel u Ivanjici, u 18.30 počinje okršaj u Humskoj. Crno-beli će biti domaćini Spartaku koji predvodi Nenad Lalatović. Kako je temperamenti trener u konstantnom (verbalnom) sukobu sa navijačima crno-belih, nema sumnje da će ovaj meč biti veoma zanimljiv.

Uz to, ekipa Igora Duljaja u poslednja tri meča ima poraz i dva remija, tako da imperativ pobede postoji.

Oba meča će biti prenošena na Premiumu 1.

Printscreen/Superliga
 

Kao i u Srbiji, i u Engleskoj šampionska trka traje. U meč 30. kola Premijer lige Arsenal i Liverpul ulaze sa po 64 boda iz 28 utakmica, dok Mančester siti ima bod manje. Tako da će na "Etihadu" biti veoma zanimljivo, pa ćemo da vidimo da li će "građani" Pepa Gvardiole, branioci uspeti da svrgnu sa trona goste iz Londona, trenutne lidere.

Ko zna, možda ovaj meč (17.30, Premium 1) bude i odlučujući u borbi za trofej. Mada će na trku dosta uticati i duel Liverpula i Brajtona koji počinje nešto ranije, u 15 časova.

Zatim prelazimo na košarku, i to onu regionalnu, pa i onu preko Atlantika. Posle poraza od Olimpijakosa u Evroligi, Partizan se okreće AdmiralBet ABA ligi i čeka ih gostovanje ekipi Budućnosti, sa kojom je izjednačen po učinku. Imaju po 18-6, pa je ovo i odlučujuća bitka za drugo mesto uoči početka plej-ofa.

Duel u "Morači" će početi u 19.30, a kada se završi na istom kanalu (Premium 1), u 21.30 počinje utakmica između Denvera i Klivlenda. Ekipa našeg Nikole Jokića je prva na tabeli Zapada, dok su "konjanici" četvrti na Istoku.

Tanjug/AP Photo/David Zalubowski
 

U svakom slučaju, biće to idealna prilika da u nekom "normalnom" terminu za naše uslove pogledate partiju Jokića.

Iako nisu ušli među pez najvažnijih prenosa, skrećemo vam pažnju da dva duela Serije A, između Lacija i Juventusa (subota, 18.00, Premium 2) i Fiorentine i Milana (subota, 20.45, Premium 2), kao i derbi Lige 1. U nedelju, od 20.45 Olimpik će na "Velodromu" dočekati Pari Sen Žermen.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (16.00) Javor - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.30) Partizan - Spartak (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.30) Mančester siti -  Arsenal (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.30) Budućnost - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (21.00) Denver - Klivlend (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike