Zvezdin cilj je jasan, a to je dupla kruna! Orlić se vratio iz reprezentacije, spreman je za Superligu

28.03.2024

16:08

0

Autor: D. N.

Crveno-beli na dobrom putu da odbrane tron

Zvezdin cilj je jasan, a to je dupla kruna! Orlić se vratio iz reprezentacije, spreman je za Superligu
Copyright MN Press

Posle pauze u Superligi, zbog obaveza reprezentacija fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju borbu za odbranu titule. Za subotu, od 16 časova zakazan je duel u Ivanjicu, protiv Javora.

- Očekujem teško gostovanje, ali ušli smo u odličnu formu, tako da smatram da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat. Javor je dobra ekipa, u Ivanjici nikada nije lako, ali imamo pravo da budemo puni samopouzdanja, jer smo prvi na tabeli.

S obzirom na lidersku poziciju, siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bi zadržali taj status na tabeli. Mnogo se dobro osećamo kada smo tu gde pripadamo - počeo je Jovan Šljivić, koji je i sam bio deo ekipe "Orlića".

Crveno-beli su trenutno na prvom mestu na tabeli nacionalnog šampionata...

- Milojević je mnogo doneo svojim dolaskom. Igramo sjajno, što se vidi i na delu, pobeđujemo, i kompaktni smo. Lično se i ja bolje osećam nego jesenas, opušteniji sam na terenu i siguran sam da me najbolje partije tek očekuju. Samopouzdanju su doprinele i dve dobre utakmice koje sam odigrao u reprezentaciji. Planiram da tako nastavim i u Zvezdinom dresu.

S obziom na mesto na tabeli, mladi fudbaler veruje u odbranu "duple krune".

- Cilj je jasan, a on je dupla kruna. Ubeđen sam da ćemo to ostvariti, a na svakom pojedincu je da doprinese što više moguće. Tim smo i to dobar, tako da verujem da ćemo svi zajedno slaviti na kraju sezone, ali moramo da idemo utakmicu po utakmicu - podvukao je Šljivić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike