Mladi Knežević doneo Zvezdi pobedu: Lopta u mreži Zenita, a čujem huk navijača...

25.03.2024

20:22

0

Autor: D. N.

Momak koji igra na dvojnoj registraciji uživao pred punim tribinama

Mladi Knežević doneo Zvezdi pobedu: Lopta u mreži Zenita, a čujem huk navijača...
Copyright MN Press

Prijateljsku utakmicu između Crvene zvezde i Zenita rešio je Nikola Knežević. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" bližila se kraju, a onda je mladi fudbaler postigao jedini gol

- Prvi put sam doživeo da igram na punoj Marakani i ovo je definitivno najbolja atmosfera koju sam doživeo. Još od kad sam počeo da treniram fudbal, želeo sam da zaigram u Zvezdinom dresu na punoj Marakani, tako da mi se san ostvario. Ne znam kako da opišem osećaj koji je prošao kroz mene kada sam postigao pogodak.

Bila je to neverovatna sreća... Čuo sam huk navijača, svi saigrači su se zatrčali ka meni. Ne znam, mislim da je to najlepši osećaj koji sam u dosadašnjoj karijeri imao priliku da doživim - počeo je Knežević.

Univerzalac je rođen 2003. godine koji, a igra i na dvojnoj registraciji u OFK Beogradu.

- Mnogo mi znače te utakmice u OFK Beogradu zbog samopouzdanja i kontinuiteta igara. Nije isto kada vam fali takmičarske svežine i kada svakog vikenda igrate utakmice.

Nastaviću da vredno radim i treniram, te da svaku ukazanu šansu iskoristim na najbolji mogući način. Lično se osećam spremno, i radujem se svakom pozivu šefa Milojevića - podvukao je Knežević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike