Ljubimac Delija potpisuje novi ugovor: U Crvenoj zvezdi do kraja karijere (FOTO)

28.03.2024

11:07

0

Navijači oduševljeni

Ljubimac Delija potpisuje novi ugovor: U Crvenoj zvezdi do kraja karijere (FOTO)
Copyright MN Press

Prema saznanjima "Mozzart sporta",  Aleksandar Katai (33) i Crvena zvezda produžiće svoju uspešnu saradnju. Magiko bi trebalo da dobije novi ugovor na još godinu dana, uz opciju da se saradnja nastavi na još 12 meseci.

Ljubimac Delija je postao jedan od najdugovečnijih igrača u novijoj istoriji kluba iz Ljutice Bogdana. Do sada je u crveno-belom dresu, računajući oba mandata, odigrao 218 utakmica, postigao 107 golova i upisao 50 asistencija.

MN Press
Hvang i Katai

Kod trenera Baraka Bahara majstor sa loptom nije dobijao šansu, ali Vladan Milojević je pronašao ulogu momku iz Srbobrana. Katai je postao džoker. Dao je golove u sudarima sa niškim i kragujevačkim Radničkim i pokazao da bi i dalje mogao da bude od koristi.

Najbolje partije je pružao u sezoni 2021/2022. kada je na 47 mečeva u svim takmičenjima postigao 32 gola. U dresu Crvene zvezde osvojio je četiri šampionske titule i tri nacionalna kupa.

Katai je svoju karijeru započeo u Vojvodini, a pored novosadske Stare dame i aktuelnog šampiona Srbije, nastupao je i za Olimpijakos, OFI Krit, Platanijas, Alaves, Čikago Fajer i Los Anđeles Galaksi. 

Dres reprezentacije Srbije oblačio je u 10 navrata.

Bonus video 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike