Vojvodina dovela Mandarića, želi Tadića, a bez veziste ostaje! Japanci nakon Popovića, žele i njega!

27.03.2024

17:23

0

Autor: A. S.

Zanimljivo je na Karađorđu ovih dana

Vojvodina dovela Mandarića, želi Tadića, a bez veziste ostaje! Japanci nakon Popovića, žele i njega!
Milosavljević i Malbašić - Copyright MN Press

U Novom Sadu se ovih dana događa mnogo toga interesantnog, pa na Karađorđu nema mira.

Juče je u srpsku Atinu predstavljen poznati biznismen Milan Mandarić i postavljen na mesto potpredsednika Fudbalskog kluba Vojvodina, a crveno-beli iz Vojvodine ne kriju da žele Dušana Tadića u svom sastavu. 

Međutim, dok se događaju dobre stvari i transferi, dolazi i do jednog rastanka, pa je tako na izlaznim vratima jedan od najboljih igrača kluba, Radomir Milosavljević.

Kako prenosi Mozzart sport, Milosavljević bi uskoro mogao put Japana, gde će otići na poziv nekadašnjeg trenera Voše, Ranka Popovića u ekipu Kašima Atlers.

Milosavljević je u Novom Sadu odigrao 52 meča u svim takmičenjima i postigao šest golova, ali novom treneru Božidaru Bandoviću nije u prvom planu.

Status Milosavljevića, koji je na Karađorđe stigao iz lučanske Mladosti, često se menjao, a trenutno Bandović prednost daje Mateusu Indiju i Njegošu Petroviću na poziciji zadnjeg veznog.

On je pod ugovorom sa Vojvodinom do leta 2026. godine, pa će Novosađanima pripasti i određeno obeštećenje, naravno, ukoliko do transfera i dođe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike