Di Marija najavio povratak u domovinu, stigle jezive pretnje: Iza nas ostaju meci i leševi!

26.03.2024

09:12

0

Autor: A. S.

Ovako nešto već je prošao Lionel Mesi

Di Marija najavio povratak u domovinu, stigle jezive pretnje: Iza nas ostaju meci i leševi!
Anhel Di Marija - Copyright Profimedia

Anhel Di Marija je nakon turbulentne sezone u Juventusu, sreću ponovo pronašao u dresu Benfike. Argentinac polako broji utakmice do kraja karijere, nedavno se oprostio od reprezentacije, a otkrio je i dres u kome želi da stavi tačku na sjajnu karijeru.

Uspešnu i veliku karijeru počeo je u dresu Rosario Sentrala, a želja mu je da je tamo i završi. Odnosno, bila je dok nisu stigle pretnje.

- Reci sinu Anhelu da ne pomišlja da se vrati u Rosario, jer će neko u vašoj porodici izgubiti život. Ni Puljaro vas neće spasiti - jedna je od poruka koja se našla na ulazu u kvart u kome živi porodica fudbalera, nedaleko od Rosarija.

Inače, Maksimilijano Puljaro je guverner provincije Santa Fe, čiji je Rosario najveći grad.

Osumnjičeni su poruke upućene porodici fudbalera, bacili iz automobila u pokretu, a ubrzo je na lice mesta stigla i istražna policija.

- Mi ne ostavljamo poruke za sobom. Iza nas ostaju meci i leševi - glasila je još jedna poruka upućena Di Marijj, prenose lokalni mediji.

Inače, čitav ovaj slučaj podseća na pretnje upućene Lionelu Mesiju, koji je po odlasku iz Pari Sen Žermena imao ambicije da se vrati u domovinu, ali je tada pucano na prodavnicu u vlasništvu porodice Antonele Rakuco, Leove supruge.

Mesi se tada nije vratio u Argentinu, a mala je verovatnoća da će to učiniti i Di Marija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike