Nastavlja se agonija u Juventusu: Napustio ih jedan od najboljih ove sezone!

06.06.2023

19:51

0

On je otkrio da je iza njega jedna od najtežih sezona u karijeri

Nastavlja se agonija u Juventusu: Napustio ih jedan od najboljih ove sezone!
Filip Kostić, Dušan Vlahović i Anhel di Marija - Copyright Profimedia

Nastavljaju se problemi u Juventusu nakon što su završili sezonu na tek sedmom mestu u Seriji A, i igaće samo u Ligi konferencija, što je razočaravajući rezutat najpopularnijeg kluba u Italiji.

Prvi koji je odlučio da napusti Staru damu je jedan od najboljih ove sezone Anhel di Marija, koji je otkrio da je ovo bio baš težak period za njega.

- Stigao sam do kraja teškog i komplikovanog perioda. Odlazim čiste savesti, svestan da sam dao maksimum u pokušaju da klub nastavi sa osvajanjem trofeja. Nažalost, to nije bilo moguće i zato odlazim s gorkim ukusom, ali i srećan što sam stekao mnoge nove prijatelje u fenomenalnoj svlačionici čiji sam bio deo. Zahvalan sam svim saigračima na poštovanju koje su mi ukazivali od prvog dana. Osećao sam se kao kod kuće, pozdrav svim Juventinima koji su mi ukazivali naklonost svakog dana. Veliki zagrljaj, ostaćete u mom srcu - poručio je Di Marija.

Za sada još nije poznato gde će 35. godišnjak iz Rosarija nastaviti karijeru, u narednih nekoliko nedelja reprezentativac Argentine će doneti konačnu odluku.  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike